try{Typekit.load({ async: true });}catch(e){}

Etuasiakkaan edut

Etuasiakkaana saat enemmän etuja

Jatkuvana kestotilaajana olet Otavamedian Etuasiakas ja saat joka vuosi ainutlaatuisia etuja. Etuasiakkuutesi alkaa heti kun olet tehnyt vähintään 12 kk:n kestotilauksen mistä tahansa Otavamedian lehdestä tai kun olet tilannut lehdestä lyhyemmän tutustumisjakson ja pysyt kestotilaajana.

2 lehtilahjaa joka vuosi

Saat vuoden aikana kaksi lehtilahjaa. Lahjojesi arvo on yhteensä jopa 49 € vuodessa! Voit valita itsellesi kaksi yhden kuukauden tutustumisjaksoa (1-4 numeroa) Otavamedian laajasta lehtivalikoimasta.

Saat tiedon ensimmäisestä lehtilahjastasi laskusi mukana ja toisesta sähköpostilla tai tekstiviestillä. Tarkista omista asiakastiedoistasi: otavamedia.fi/kirjaudu tai asiakaspalvelustamme, että Otavamedialla on oikea sähköpostiosoitteesi. Saat kestotilauksesi voimassaoloaikana tarkemmat ohjeet siitä, miten ja milloin voit käyttää Lehtilahjaetusi.

Selvää säästöä tilaushinnasta

Kestotilaus on aina määräaikaista tilausta edullisempi. Vaivaton ja edullinen kestotilaus on voimassa niin kauan kuin sinä haluat. Saat Etuasiakkaan edut jokaisesta Otavamedian lehtitilauksestasi kun pysyt kestotilaajana.

Jatkuvia voittomahdollisuuksia

Voit voittaa joka perjantai 1.000,00 € koko kalenterivuoden 2019 ajan. Tutustu arvonnan sääntöihin.

Etuasiakkuus koskee kuluttaja-asiakkaiden kotimaahan tehtyjä tilauksia. Etuasiakkaan lehtilahjat annetaan tilauksen maksajalle. Saat Etuasiakkaan edut jokaisesta Otavamedian lehtitilauksesta kun pysyt kestotilaajana. Kestotilaajana saat tiedon eduistasi vuosittain. Yllämainitut edut ovat voimassa vuonna 2019 kestotilauksesi voimassaoloaikana. Pidätämme oikeudet etuja koskeviin muutoksiin.

Ostospaikkasi verkossa: Etuasiakaskauppa.fi

Etuasiakkaana Sinulla on mahdollisuus tehdä edullisia ostoksia verkkokaupassamme osoitteessa Etuasiakaskauppa.fi.
Valikoimassa on kirjoja – sekä uutuuksia että tarjoushintaisia – laadukkaita kodin tuotteita ja lahjatavaroita, sesonkituotteita sekä laukkuja, asusteita ja koruja. Tiedon tarjouksista saat parhaiten sähköpostitse ja seuraamalla ilmoittelua lehdissämme. Sähköpostiosoitteesi voit päivittää kirjautumalla Omiin tietoihin. Tervetuloa ostoksille Etuasiakaskauppaan!

etuasiakkaana-ansaitset-enemman